Ets aquíXXIV Fira del Vaixell d'Ocasió a Empúriabrava

XXIV Fira del Vaixell d'Ocasió a Empúriabrava


By admin - Posted on 05 Març 2012

Aquest any la Fira es tornarà a dur a terme, com en moltes de les anteriors edicions, durant totes les festes de Setmana Santa, des del dissabte 31 de març fins el diumenge 8 d'abril sense interrupció.

Tot i la crisi, la fira ha anat venent cada any més d'un 20% de les embarcacions exposades, cosa que suposa una satisfacció i un èxit tant per a tots els professionals que participen com per a l'organització.

Aquest any, com a novetat de la Fira la ja coneguda "Milla 0", o embarcació d'ocasió que té la característica de no haver navegat mai i de les quals cada Nàutica podia portar tan sols una unitat per exposar a la mostra, l'Organització ha decidit que pot ser un vaixell totalment nou i sense matricular si escau el que presenti cada expositor, però tindrà la característica de tenir un preu fora del normal, o dit d'una altra manera, serà una autèntica oportunitat.

Per a tot aquell que no conegui la Fira del Vaixell d'Empuriabrava, és una magnífica oportunitat per desplaçar-se fins a Empuriabrava i poder gaudir de les ofertes de més de 400 embarcacions exposades que proposaran les empreses nàutiques.

La gamma exposada és molt àmplia per intentar arribar a tot tipus de clients i es podran trobar des de pneumàtiques de 4 metres a motores i velers de 56 peus. Les motos aquàtiques també tindran una representació.

Una activitat que s'ha convertit també en una tradició de la Fira, és la celebració dels exàmens de Patró de Navegació Bàsic i Patró d'Embarcació d'Esbarjo, organitzat per l'Escola Nauticopesquera de la Generalitat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castelló d' Empúries, que se celebraran el dia 4 d'abril dins el marc de la Fira del Vaixell.

Totes les novetats que vagin sorgint relacionades amb la Fira s'aniran informant a través del web oficial:

http://www.firavaixell.com/

Etiquetes

El Temps a Castelló

Temps meteorològic - Castelló d'Empúries

CastellodEmpuries.com no te cap vinculació amb l'Ajuntament de Castelló d'Empúries